Home

MOBIL VELOCITE OIL Vis større

MOBIL VELOCITE OIL NO.3

Nytt produkt

Oljene i Mobil Velocite™ Oil-nummerserien er høykvalitetsprodukter som primært er beregnet på smøring av høyhastighetsspindler i verktøymaskiner.

Flere detaljer

Mer informasjon

Mobil Velocite™ Oil - nummerserien  

Mobil Industrial

Spindel-og hydraulikkoljer

Produktbeskrivelse

Oljene i Mobil Velocite™ Oil-nummerserien er høykvalitetsprodukter som primært er beregnet på smøring av høyhastighetsspindler i verktøymaskiner.
De brukes også i enkelte kritiske hydraulikk-, sirkulasjons- og luftsmøringssystemer hvor riktig viskositetsgrad velges.
Oljene er sammensatt av høykvalitets baseoljer med lav viskositet, og tilsetningsstoffer som gir god oksidasjonsbestandighet og beskyttelse mot rust og korrosjon.De har meget gode skumhindrende egenskaper og god vannseparasjonsevne.

Egenskaper og fordeler

Oljene i Mobil Velocite Oil-nummerserien sørger for eksepsjonell smøring av lagre med små klaringer. De forebygger oppheting av lagrene og bidrar til å opprettholde presisjonen som kreves av mange av dagens kritiske maskinverktøy.

Selv om oljene i Mobil Velocite Oil-nummerserien primært er utviklet for spindellagre, kan de også brukes i hydraulikk- og sirkulasjonssystemer med lavt trykk, så lenge man velger riktig viskositetsgrad. Dette bidrar til lavere lagerkostnader og reduserer faren for feilfylling.

God oksidasjonsbestandighet. 
Reduserer dannelsen av kritiske avleiringer. 
Forbedrer oljens levetid. 
Veldig god rust- og korrosjonsbeskyttelse. 
Forbedrer levetiden til utstyret. 
Gir økt presisjon på lang sikt. 
Effektiv vannseparasjon. 
Hindrer emulsjonsdannelse. 
Holder kritiske smøreområder fritt for fukt.
Gjør det enkelt å fjerne fuktighet fra systemets reservoarer.

Bruksområder

Høyhastighets spindellagre i verktøymaskiner og utstyr som drives under høye hastigheter og med små klaringer 
Presisjonsverktøy som slipemaskiner, dreiebenker, finboremaskiner og følermekanismer 
Mobil Velocite Oil nr. 3 anbefales for spindellagre med ekstremt små klaringer 
For hylselagre med større klaringer, er valget av viskositet avhengig av forholdet mellom klaring og spindelhastighet Lavtrykkshydraulikksystemer hvor riktig viskositet er valgt Luftsmørere (Mobil Velocite Oil nr. 10) For enkelte følsomme instrumenter slik som teleskoper, laboratorieutstyr, o.l.